GRUPPER 2013

Måndag 17.00 Just nu är galopp och hopp det som är roligast och önskas mest i denna gruppen. Vi är mellan 8-12 år i gruppen. Vi borstar, tränsar och sadlar våra hästar varje gång och vi provar att sadla och tränsa själv men är inte riktigt säkra än .Vi gillar att arbeta hästarna i både dressyr och hoppning och för det mesta utan ledare.  
     
Måndag 17.55 Galopp och hopp det som är roligast och önskas mest i denna gruppen. Vi är mellan 12-15 år i gruppen. Alla kan sadla och tränsa själv. Vi gillar att arbeta hästarna i både dressyr och hoppning galopperar gärna på galoppbanan, rider ut långritter och gör egna dressyrprogram  
     
Måndag 18.45 I denna gruppen behärskar vi hästen i alla gångarter, vill gärna tävla i alla grenar och rider flera dagar i veckan på ridskolan eller på egen häst. Vi är alla 15 år eller äldre  
     
     
Onsdag 16.30 Vi rider utan ledare, men vill kanske ha lite hjälp när vi ska galoppera och rida ut. Vi borstar, tränsar och sadlar våra hästar varje gång och vi provar att sadla och tränsa själv men är inte riktigt säkra än. Vi är mellan 7-10 år i gruppen.  
     
Onsdag 17.20 I denna gruppen behärskar vi hästen i alla gångarter, vill gärna tävla i alla grenar och rider gärna ut i skogen och galopperar på galoppbanan. Några av oss har egen häst och tävlar utanför klubben. Vi är alla 10-15 år  
     
Onsdag 18.10 "Välkommen till Ridskolan" är leken som alla knattar älskar. Allas önskemål går i uppfyllelse under lektionen. Alla är vi under 7 år och behöver ledare under lektionen och när vi rider ut.  
     
Onsdag 18.45 Hoppning, Dressyr, Galoppträning, Terrängträning och programridning just nu gör vi allt. En mysig grupp med härliga uteritteroch med lektioner på galopp eller terrängbanan. Vi behärskar hästen i alla gångarter och sadlar och tränsar själv. Vi är alla 12-18 år.  
     
     
Torsdag 16.30 Detta är en barngrupp för oss7-9 år där vi tränar sits och balans i de olika gångarterna. Vi leker och rider ut i skogen oftast med ledare. Vi tränar varje gång på att borsta, tränsa och sadla våra hästar. Vi rider utan ledare på ridbanan och i ridhuset. Vi kan rida ridbanan vägar i skritt och trav. Vi tränar på att galoppera. Vi älskar att rida över bommar och hoppa.  
     
Torsdag 17.10 Ridbanans vägar, skritt och trav , det mesta klarar vi med lite ledarhjälp Vi rider gärna ut i skogen och tränar fältsits i backarna. Vi är alla 7-12 år. Detta är andra terminen vi rider  
     
Torsdag 18.05 Vi hoppar gärna, rider ut och älskar att galoppera. Vi gör själv iordning hästen inför lektionen, sitter upp och ställer in stigläderna. Vi är alla 12-16 år.  
     
Torsdag 19.00 Ridning för vuxna  
     
Torsdag 20.00 Ridning för vuxna nyare börjare  
     
     
Fredag 16.30 Vi har ridit några terminer och vi rider i skritt och trav, är försiktiga med galoppen. Vi kan ridbanans vägar med eller utan hinder. Vi borstar, tränsar och sadlar våra hästar varje gång och vi provar att sadla och tränsa själv men är inte riktigt säkra änNär vi rider ut följer ledare med. Vi är mellan 7-12 år  
     
Fredag 17.20 Ridbanans vägar, skritt, trav och galopp, det mesta klarar vi med lite hjälp Vi rider gärna ut i skogen och tränar fältsits i backarna. Vi är alla över 7 år. Tycker om att hoppa och rida ut.  
     
Fredag 18.10 Vi har ridit många terminer och kan de flesta ridvägarna.Vi rider i alla gångarter och rider gärna ut. Vi hoppar på ridbanan och i skogen. Vi tar hand om hästarna efter lektionen, sadlar och tränsar av, och bostar hästarna fina för natten.  
     
     
Lördag 9.30 Knatteridning, för oss mellan 3-6 år! Vi leker, rider ut, rider olika teman på ribanan och önskar fritt vad vi vill göra på lektionen.  
     
Lördag 10.10 Några av oss är för gamla för att gå i knattegrupp och rider nu full tid. Vi kan rida en hel del utan ledare, men tar gärna emot hjälp i galopp eller när vi rider ut.  
     
Lördag 10,45 Flera av oss har ridit länge. Vi gillar fart och tycker om att hoppa Vi är alla mellan 7-12 år.  
     
Lördag 11,40 Vi har ridit flera terminer och vi skrittar, travar och galopperar gärna. Styrövning och balans är ofta på schemat.Vi gillar dressyrens svårigheter, uteritternas charm och hoppningens tjusning.  
     
Lördag 12,30 Vi har ridit flera terminer och vill gärna att lektionerna går i ett högre tempo. Vi skrittar, travar och galopperar gärna. Styrövning och balans är ofta på schemat.Vi gillar dressyrens svårigheter, uteritternas charm och hoppningens tjusning. Dessutom gillar vi att fika efter att vi ridit färdigt och släppt ut hästarna i hagen  
     
Lördag 13,20 Ridning för vuxna  

© www.vasaholmsridskola.se

louis vuitton outlet louis vuitton outlet sport blue 3s louis vuitton outlet louis vuitton outlet foamposites for sale jordan 11 concord jordan 3 sport blue beats by dre cheap louis vuitton outlet cheap jordan shoes louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan louis vuitton outlet jordan 6 sport blue coach outlet online coach factory Lebron 11 louis vuitton outlet lebron 11 Lebron 12 louis vuitton outlet michael kors outlet louis vuitton outlet sport blue 6s louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan louis vuitton outlet sport blue 3s louis vuitton outlet louis vuitton outlet beats by dre outlet coach factory outlet online louis vuitton outlet louis vuitton outlet michael kors outlet Lebron 11 sport blue 6s